A mi padlónk a legnehezebb próbát is kiállja…

És ezt vegyék szó szerint

„… néha szükséges arra a dologra is gondolni, ami „felett” nap, mint nap elmegy az ember. S ez nem más, mint a padló, amin áll és jár.”

LÉPJEN BE A PADLÓBURKOLATOK VILÁGÁNAK JELENÉBE ÉS JÖVŐJÉBE!

Termékeink

astrochem Impregnáló és Fedőfesték

Termékleírás: Az astrochem impregnáló illetve fedőfesték a magas szilárdanyag tartalmú (70%) folyadék alacsony viszkozitás beton és estrich padlózatok megerősítésére és fedőzésére, magas kopásállóságú könnyen tisztítható és pormentes felületet alakíthatunk ki. Öntött aszfaltnál astrochem reakció műanyagot kell használni. Megfelelő minőségű aljaznál a villástargoncák súlyát is bírja.

Felhasználás: Kül- és belterületen is alkalmas padlózatok bevonására, vízzáró réteg nélkül, felfele irányuló víznél azonban nem. Kis és nagyüzemekben, műhelyek és raktárak, garázsok, teherautós üzemek, lakatos műhelyek, acél és lemezkészítő műhelyek, vegyi üzemek, gépcsarnokok padlózatának lefedésére alkalmas ezen kívül lakóépületekben pincékre és tároló helyiségekre.

astrochem EP

Alapozó, habarcskötőanyag cementkötésű alapokra

 

Termékleírás: Oldószermentes, telítetlen 2 komponensű műgyanta.

 

Felhasználás: Az astrochem EP-t beton illetve cement estrich alapú padlózatok alapozására használják. Lehetséges – telítő anyagok hozzáadásával – egy kiegyenlítő spaklizás illetve habarcs készítés.

astrochem PUR

Színes rétegező betonra 4 mm rétegvastagságig

 

Termékleírás: Oldószer mentes, pigmentesített, 2 komponensű – polyurethane gyanta.

 

Felhasználás: Az astrochem PUR felhaszhálható beton aljzatfelületek és cement estrich bel- és külterületen történő rétegezéséhez. Lehetőség van sima és csúszásmentes felületek készítésére. Az astrochem PUR azokban a speciális esetekben kerül felhasználásra, ha egy bizonyos “lépésrugalmasság” kívánatos, mint pl.: bevásárlóközpontokban.

 

astrochem UV fedőfestés

2 komponensű fedőfesték, UV álló polyurethan bázissal kül- és beltérre

 

Termékleírás:  Pigmentált 2 komponensű rendszer polyurethan bázissal fedőfestésre, UV álló, csúszásmentes, magas vegyszerellenálló képességgel és nagyon jó fedőerővel kül- és beltéren egyaránt. Az astrochem UV különböző RAL színekben és csúszásmentes kivitelben rendelhető.

 

Felhasználás: Az astrochem UV egy olyan fedőanyag, amely alkalmas különböző  alapok, úgy mint beton és cement estrich befedésére és kiváló tapadása van epoxy- és polyurethane rétegezőkre vagy fedőfestékekre. Régi aljzatok csiszolás és tisztítás után egyszerűen és tartósan átdolgozható kül- és beltérre az astrochem UV-vel.

astrochem Javítókészlet

Egy készlet tartalma: 12 kg gyanta és 12 kg tűzön szárított kvarchomok

Felhasználás: Lyukak és repedések javítása

astrochem Tisztító- és Padlóápoló szerek

 

Felhasználás: Speciális tisztító- és ápolószerek műgyanta burkolatokhoz.